Meillä oli kokeet tänään. Yhtä kamalat ja vaikeat kuin aina ennenkin. Huomenna on yhteiskuntaopin kokeet joihin pitää paahtaa taas loppu ilta. Toisaalta vatsakivut ja yli 30 sivun koealue eivät sovi mielestäni yhteen. No mietin sitä sitten joskus.

Hämmästyin niistä kommenteista(!) jotka ilmestyivät postaukseni perään. Kiitokset niiden kirjoittajille.

Iltapäivä meni sitten (jälleen) leipomiseksi. Muffineita tuli pari pellillistä. Niiden mussutus ei ole hyvä juttu, mutta nieleminen tuntuu niin ihanalta verrattuna sylkemiseen. Oksentaa en voi koska porukat tuntuvat olevan aina kotona (enkä siihen pystyisikään, minulla on jonkin sortin kammo oksentamiseen).

Eikä tänään pääse käymään edes kaupassa. Itku. Lähiseudun Citymarketista on tullut yksi lempipaikoistani. Ruuan määrä on pyörryttävä, ne tuoksut, värit, muodot, ja mikäs muu sitten tekisikään kaltaiseni ruoka-addiktin onnellisemmaksi. Ruokakaupat toimivat kuin piristysruiske, pari viivaa narkkarille.

Toisaalta, jos kaupasta eksyy mukaan suklaata tai muuta (ja minultahan 200 gramman levy menee hetkessä) ja se tulee syötyä niin morkkis on sitä suurempi. Pureskelen Läkerol Dentsejä ja purukumia ja yritän hävittää sen näläntunteen suustani. Ei oikein tunnu toimivan. Pitää vain lisätä lihassarjat vielä iltapäivällekin. Kehittää säälittävä rutiini ja aikataulu jostakin. Sellaisen voisi pyöräyttää vaikka huomenna.

Joten uusi vesilasi pöydälle ja yhteiskuntaopin kirja auki, kyllä tästä yli päästään. Onhan vielä Huippumalli Haussakin.